· 2019. június 6. 24

2020-ra megérkezhet a 850-es Africa Twin

Új kalandmotor a Hondától

Egyáltalán nem meglepő hír, amit a japán DriveMag Riders magazin szellőztetett meg néhány napja, miszerint hamarosan bevetésre kész a Honda új közepes túraendurója, hiszen régóta várjuk a CRF850L-t.
Egyelőre kevés információ szivárgott ki az újdonságról, a nyilvánosságra hozott egyetlen kép alapján a kisebbik Africa Twin a nagyobb testvértől örökli néhány ponton módosított ruháját és technikai megoldásainak zömét is.

2020-ra megérkezhet a 850-es Africa Twin

A Honda egyelőre éppen a széria harmadik tagjának, tehát az 1100-as modellnek a bevezetésére koncentrál és természetesen még titkolózik a kistestvér kapcsán. Ugyanakkor nem kérdés, hogy a masszív vázba egy soros, kéthengeres erőforrást építenek majd. Afelől sincs kétségünk, hogy egy jól kezelhető, könnyű és fordulékony gépet mutatnak majd be a japánok, hiszen olyan versenytársakkal szemben kell helytállnia az újdonságnak, mint a BMW F 850 GS, a KTM 790 Adventure, a Triumph Tiger 800 vagy a Yamaha Ténéré.
{{articleGallery[22194].caption}}
A képet közlő újság szerint 2020-ban érkezik meg a 850-es Africa Twin, mi pedig arra számítunk, hogy a következő hónapokban valamennyi részletet napvilágra hozza a Honda.