· 2018. október 3. 83

Újabb Ducati Scrambler modellek a láthatáron

Lehet még fokozni?

Három új taggal bővült a bolognai gyártó klasszikus palettája - ma bemutatták a 2019-es Scrambler Full Throttle-t, Café Racert és Desert Sledet.
A nemrég megújult Iconról már korábban részletesen beszámoltunk, most pedig jöhet a többi újdonság bemutatása, melyek kapcsán a legfontosabb fejlesztés, hogy immáron a trió mindegyik tagjához alapáron jár a kanyar-ABS, az automatikusan kikapcsoló, LED-es irányjelző, valamint az átdolgozott, még egyszerűbben kezelhető LCD-műszeregység. A Full Throttle egy flat track stílusú klasszikus, a Café Racer értelemszerűen a hatvanas évek utcai versenyzőire hajaz, míg a Desert Sled valódi terepmotor benyomását kelti magasra húzott sárvédőjével és jókora szabad hasmagasságával.
{{articleGallery[19588].caption}}
Nem meglepő, hogy a talján vállalat ilyen nagy hangsúlyt fektet a Scramblerökre, elvégre az éppen négy éve leleplezett modellcsalád világszerte népszerű, eddig összesen 55 000 darabot adtak el a csinos V2-esekből. Ezzel immáron 11 tagúvá bővült a Scrambler család, a legkisebb a 399 köbcentis Sixty, a paletta túlvégén pedig az 1100 és az 1100 Sport zárja a sort.