· Képek: Magyar Mentőmotor Alapítvány · 2018. november 26. 2

Adakozó Kedd a mentőmotorosoknál is

Nekik segítség, neked nyeremény

Ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál a mozgalomhoz, és az Adakozó Kedd folyamán segítenél valamelyik szervezeten, gondolj a mentőmotorosokra, akik nap mint nap értünk száguldanak!
A Black Friday okozta nagy vásárlási láz ellensúlyozására hívták életre az USA-ban a sokkal hasznosabb, segítő célú mozgalmat, az Adakozó Keddet (Giving Tuedsay). A kezdeményezéssel arra buzdítják az embereket, hogy ilyenkor is figyeljenek oda egymásra, és támogassák a kevésbé jó sorsúakat vagy bármilyen okból rászorulókat. Idén a Magyar Mentőmotor Alapítvány csapata is csatlakozott a megmozduláshoz, ennek keretében mentést segítő, modern felszerelésekre gyűjtenek az „Adjuk össze” kampányban, hogy még magasabb színvonalon láthassák el munkájukat. A gárda szívesen fogad bármekkora összegű adományt, hiszen ez esetben tényleg minden fillér számít. A befolyt összegből egy Portable Emergency nevű kompakt lélegeztetőgépet, a sérült mozgatása nélkül is használható, úgynevezett lapáthordágyat, motoros váladékszívót, végtagrögzítőket és egyéb hasznos eszközöket szeretnének vásárolni.
{{articleGallery[20177].caption}}
Amellett, hogy a felajánló azzal a tudattal élhet, hogy talán pont az ő segítsége mentett meg egy sérültet, ezúttal még értékes nyereményekkel is gazdagodhat. A Harley-Davidson Budapest felajánlásának köszönhetően a kedden adományozók között egy páros bérletet sorsolnak ki a 20. Open Road Festre, továbbá egy gumiabroncsra beváltható utalvány talál gazdára a Bridgestone-tól. Aki teheti, támogassa tehát e nemes célkitűzést, hogy az értünk dolgozó mentőmotorosok még nagyon sokáig zökkenőmentesen végezhessék munkájukat! A kampány részletei ezen a linken olvashatók.