Csak három évtizede jelent meg a piacon a CFMoto, mégis mára az egész világon elérhetőek a cég modelljei – több mint kétezer viszonteladójuk viszi tovább a remek ár/érték arányukról ismert motorok és quadok jó hírét.

Ajándék bukócső és oldaldoboz az új CFMotóhoz

Két 650-es modell is sorakozik a vállalat kínálatában, a korábban részletesen bemutatott 650NK, valamint a napjaink legnépszerűbb géposztályában szerencsét próbáló, crossover stílusú 650MT. Azonos műszaki alapokra épül a páros: 61 lovas, sorkettes erőforrás gondoskodik a gyorsításról – 56 Nm-es forgatónyomaték mellett –, a vonzó formaterv és a kedvező ár pedig szinte garancia a sikerre.

adves-moto-cfmoto-650-mt
Az ajándék extrákkal felszerelt 650-es a forgalmazó mai bejegyzésében – két oldaldoboz, doboztartó és a bukócső is jár a motorhoz

Noha a 650MT eleve vagy 800 ezerrel olcsóbb a közvetlen vetélytárs Kawasaki Versysnél, a CFMoto hazai forgalmazója további ajándékokkal teszi még vonzóbbá a motort. Aki gyorsan lecsap az ajánlatra, bukócsővel és két oldaldobozzal veheti át az egyébként csupán 2,3 millió forintba kerülő gépet.

A tulajdonosi beszámolók szerint a 650MT felveheti a versenyt a japán és európai kihívókkal, kiemelték, hogy egész napos motorozás után sem gémberedtek el, mert az üléshelyzet – a crossoverekre jellemző módon – kényelmes, pihentető. Az ingázók és a világjárók a nagy hatótáv miatt is kedvelhetik, hiszen a tulajdonosok valós mérései alapján is beéri 4,3-4,4 literrel száz kilométerenként, vagyis ráérnek 400-420 kilométerenként légteleníteni a 18 literes tankot.