Mi sül ki belőle, ha találkozik két amerikai legenda? – tették fel a költői kérdést a Harleysok. Nos, a Harley-Davidson és az Aerosmith „frigyéből” vagány ruhák születtek, melyeket hamarosan itthon is megvásárolhatsz, és persze fel is veheted 2022 nyarán, a budapesti Aerosmith-koncerten...

Összefogott az Aerosmith és a Harley-Davidson

Az Aerosmith minden idők egyik legsikeresebb amerikai rockzenekara: többszörös Grammy-díjjal, American Music Awarddal és Billboard-díjakkal kitüntetett banda.

aerosmith-harley-egyuttmukodes
Ne csak hallgasd, viseld is! Közös ruhakollekcióval rukkolt elő az Aerosmith és a Harley-Davidson 

A világszerte több mint 150 millió eladott albummal, 25 arany-, 18 platina- és 12 középplatina-lemezzel az Aerosmith a legtöbb díjat besöprő amerikai együttes jelenleg.

Nagyon megtisztelő számunkra a Harley-Davidson-együttműködés. Ők is egy legendás amerikai márka, ami az eredeti és egyedi stílust képviseli, vagyis mindazt, amit az Aerosmith is. Izgatottan várjuk, hogy rajongóink is kézbe vehessék a kollekció darabjait” - nyilatkozta Joe Perry, az Aerosmith gitárosa.

aerosmith-harley-egyuttmukodes
Ízelítő az új kollekcióból

A korlátozott darabszámú ruhák között egyedi tervezésű, rövid- és hosszúujjú pólókat, ingeket, valamint felsőket találunk. A 17 stílusban, hatféle grafikával készülő pólókat a zenekar leghíresebb számai ihlették, így a Burnout, a Dream On, a Pump és a Toxic Twins is „megelevenedik” a felsőkön 

aerosmith-harley-egyuttmukodes
Nem véletlenül esett a választás az Aerosmith-re, hiszen Steven Tyler maga is rajong a chopperekért

A Harley–Aerosmith kollekció várhatóan májusban érkezik a hazai márkakereskedésekbe.