· 2019. augusztus 8. 12

Ajándék extrák a BMW F 850 GS-hez

Kalandorok ne kíméljenek!

Rengetegféle plusz felszerelést vehetünk a BMW túraendurójához, továbbá ötféle csomaggal is bővíthetjük az egyébként sem szegényes extralistát. Utóbbiak közül most a Kalandor csomagra nem kell költenünk, azt ugyanis ajándékba adja a hazai forgalmazó.
Toronymagasan vezet a BMW az új túraendurók és crossoverek hazai piacán, az R 1250 GS már jó ideje az élen áll, holott csupa jóval kedvezőbb árú modell (pl. DL1000, NC750X stb.) sorakozik mögötte a sorban, és a 750 GS, valamint a 850 GS is remekül teljesít.

Ajándék extrák a BMW F 850 GS-hez

Hogy még könnyebbé tegye a választást, a bajor márka hazai forgalmazója különleges nyári ajándékkal kedveskedik az F 850 GS vevőinek. Akciójuk keretében Kalandor csomagot kap valamennyi motoros, aki raktári modellt választ, továbbá szeptember 30-ig megrendeli és átveszi a motort.
{{articleGallery[22772].caption}}
Ebben a pakkban benne van a Connetivity műszeregység, a kiegészítő felszerelés csomag - melynek tartalma a Vario oldaldoboz és a tanktáska -, valamint az 5 év gyári garancia. Nem mellesleg az ajándék akkor is jár, ha az új motort a márka saját finanszírozási programján keresztül lízingeljük, amiben már 57 214 Ft-os havidíjért vadonatúj F 850 GS-re pattanhatunk.