Két holland jóbarát, a formatervező Ritsert Mans és a tudós Peter Mooji keze munkáját dicséri az a motorkerékpár, melyet az alábbi videóban láthatunk. A különös masina fából készült és algából készített olaj hajtja, tervezői ugyanis arra szerettek volna rávilágítani, hogy vannak lehetőségek a hagyományos üzem- és alapanyagok használatán túl is.

A járművel sebességi rekordot akarnak dönteni a tengerparton, ezzel is bizonyítva, hogy a környezettudatos tervezés és a kiemelkedő teljesítmény nem zárja ki egymást

A kétkerekű Mooji „De Dikke Alg” című új könyvéhez kapcsolódóan készült, melyben ugyancsak arról van szó, milyen szerepet játszhat az alga, mint energiahordozó a fenntartható fejlődésben. Igazán különleges a fából épített kétkerekű, de korántsem egyedi, mert nekünk is van fából készült motorunk: néhány évvel ezelőtt a tiszaörsi Puskás István saját kezével rakta össze a tűzifából, söröshordóból, valamint szarvasmarhaszarvból készült alkotását, melyet egy kéthengeres, négyütemű motor hajt.