· 2019. július 2. 3

Bérelj a nyárra Harley-Davidsont!

Ahány hét, annyi motor

Mindenkinek ajánljuk, hogy próbálja ki a Harley-Davidson Budapest nyári motorbérlési programját, melyben hétféle típus közül válogathattok, és akár egy napra is elvihetitek a vagány amerikai cirkálókat vagy sportos túrázókat. Júliusban ráadásul különleges akciókkal vár benneteket a fővárosi kereskedés.
Nagyszerű lehetőséget kínál a Harley mindazoknak, akik nem akarnak lehorgonyozni egyetlen motortípus mellett, hanem inkább élveznék a változatosságot, és kipróbálnák a 2019-es modelleket.

Bérelj Harley-Davidsont a nyárra!

A 2016-ban útjára indított nemzetközi H-D Rental program keretében itthon is elérhető a motorbérlési szolgáltatás, ezáltal megannyi érdekes csemegét lehet kipróbálni rövidebb vagy hosszabb időre.
Ráadásul a közelmúltban kibővítették az elérhető gépek választékát, így most már hétféle nagyszerű Harley közül szemezgethettek - a Forty-Eight, a Fat Bob, a Fat Boy, a Heritage Classic, a Sport Glide, a Road King, valamint az Ultra Limited 2019-es, legújabb változata egyaránt szerepel a Rental program kínálatában. Egy napra, egy hétvégére vagy akár egy hétre is szerződhettek, a bérlés feltétele pedig csupán az érvényes A-kategóriás jogosítvány.
{{articleGallery[22462].caption}}
Nagyon egyszerűen lefoglalhatjátok a kiválasztott a Harley-t. Egyrészt használhatjátok az erre a célra létrehozott online felületét, vagy írhattok emailt a rental@harley.hu címre. A legolcsóbb napidíj 28 ezer Ft, ezért a Forty-Eight típust vihetitek el 24 órára, azonban a márka talán két legfényesebb csillaga, a Road King vagy az Ultra Limited is elérhető, és 42 ezer forintos napidíjért kelleti magát.
A július 15. és 31. közötti időszakra speciális nyári akcióval készül a Harley-Davidson, mivel három gépet, a Heritage Classic, a Road King és az Ultra Limited modelleket extra kedvezményekkel lehet kibérelni. Ez azt jelenti, hogy a 2-4 napra szóló motorbérlés esetén 20, az öt- vagy többnapos bérlésnél 30 százalékos kedvezményt adnak az eredeti díjakból. Nézzétek meg az akció részleteit és menjetek motorozni!
További információért látogassatok el a szolgáltatás oldalára vagy érdeklődjetek a részletekről a +36-20-341-51-22 telefonszámon.