· Képek: BMW Motorrad · 2018. május 12. 22

BMW Motorrad Edition Black kiegészítők

Klasszikus elegancia

A bajor gyártó teljesen új, csupa fekete fényezésű termékcsaládot dob piacra legnépszerűbb modelljeihez, hogy a tulajdonosok egyedivé alakíthassák gépeiket.
A BMW Motorrad új kiegészítőivel lehetőséget ad az R 1200 GS és R 1200 GS Adventure tulajdonosoknak, hogy vagányan elegáns, sajátos külcsínnel ruházhassák fel gépeiket. A speciális Edition Black termékcsalád tartós, eloxált és porfestett felületű, kimagasló minőségű darabokból áll. A jelenlegi felhozatal közel egy tucat kiegészítőt számlál, egyebek mellett stílusos csomagtartórendszer, doboztartó, blokkvédő, állítható sebességváltókar és lábtartó, valamint hűtővédő is választható.
{{articleGallery[18035].caption}}
A dobozrendszer például két rendkívül igényes, 36 és 44 literes oldalkofferből, valamint egy 32 literes topcase-ből áll, így praktikus és főként stílusos módja a holmik elhelyezésének. Mindegyik rekesznek két zárja van, továbbá egy biztonsági patent szavatolja a védelmet. Ezen felül belső táskákat, háttámlát és fogantyúkat is vásárolhat az a BMW-rajongó, aki tényleg ki akarja hozni a maximumot a gépből. Az új kiegészítőkről további információ a BMW Motorrad hazai márkakereskedéseiben kérhető.