· Képek: BMW Motorrad · 2018. november 28. 2

Átfaragott BMW-k a Custombike-Show-n

Szabad egy új ruhát?

Ismét megrendezik a világ legnagyobb, egyedi motorkerékpárokat felvonultató eseményét a németországi Bad Salzuflenben, melyre a bajor gyártó is több mint egy tucat különleges csemegével készül.
A péntektől vasárnapig zajló, 28 ezer négyzetméteres területen zajló Custombike-Show-n háromszáz motorkerékpár-gyártó sorakoztatja fel több mint ezer átépítését, közöttük – immáron hatodik alkalommal – a BMW is. A bajor vállalat a vele együttműködő motorépítő műhelyekkel közösen szeretné megmutatni a nagyközönségnek, milyen lehetőségek rejlenek kétkerekűikben. Hatalmas, 180 négyzetméteres standjukon tizenöt modellt állítanak ki, ezek között lesz éppen csak átfaragott szériamotor és persze extrém, szobornak beillő boxer is.
{{articleGallery[20204].caption}}
Láthatnak a nézelődők több speciális R nineT-t, így a Blechmann Giggerljét, a KSpeed Iron Racer Mark 2-ját, valamint a Sosa Metal Works SMW 61-B-jét is. Az egyik legérdekesebb darab kétséget kizáróan a BMW R 1200 C-n alapuló Maximator lesz, amely a BMW-fejlesztőmérnök, Ulf Musekamp munkájának köszönhetően öltött formát. A cég képviselői természetesen szívesen beszélnek majd az érdeklődőknek a BMW Motorrad Spezial termékekről, melyek segítségével a művészi vénával megáldott, ügyes kezű tulajdonosok kedvükre alakíthatják masináikat.