„Fedezd fel a meglepetések világát!” – e mottó jegyében indul útjára 2022 nyarán a GS Trophy mezőnye. Immáron hivatalos, hogy Albánia lesz a házigazda, vagyis az utolsó, máig jórészt érintetlen európai „off-road paradicsomok" egyike látja vendégül a motorosokat.

bmw-gs-trophy-albania-28682

Albániában rendezik a következő GS Trophyt

A résztvevő országok tehát izgalmas, ugyanakkor kemény munkát igénylő idők elé néznek, hiszen addig le kell bonyolítaniuk a válogatókat, és kijelölni a csapattagokat az összecsapásra.
bmw-gs-trophy-albania-28683
Egy csapat már biztosra veheti az indulását a 2022-es nemzetközi GS Trophyn: az eredeti tervek szerint a 2020-as rendezvényen induló kínai csapat szabadkártyát kapott, mivel az akkor érvényben lévő COVID-19 korlátozások miatt nem tudott részt venni az új-zélandi eseményen
Mi történt a 2020-as megmérettetésen? Nos, Új-Zéland változatos tájait átszelő versenyt hosszúra nyúló napok jellemezték, a képek is beszédesek, hogy milyen terepek várták a motorosokat, ám Albánia teljesen más világ.
bmw-gs-trophy-albania-28684
Albánia másfajta élménnyel ajándékozza meg a gyakorlott GS-pilótákat, mint az eddigi helyszínek. Tunézia, Dél-Afrika, Patagónia, Kanada, Thaiföld, Mongólia, valamint Új-Zéland után a BMW Motorrad ismét olyan helyet keresett, amely tökéletes „GS-territórumnak” tűnik - mesélte Dr. Ralf Rodepeter, a BMW Motorrad márka- és termékfelelőse
- Alapfeltétele az ilyen viadaloknak, hogy nagyon sok legálisan motorozható terepre van szükség, amely komoly kihívásokat támasztó, a legkülönfélébb profilú szakaszokkal rendelkezik és nem szűkölködik a meglepetésekben sem. Ez alapján Albánia egyszerűen ideális hely a rendezésre.
bmw-gs-trophy-albania-28679
Legyél része Te is a kalandnak! Röviddel a BMW Motorrad International GS Trophy 2022 Délkelet-Európa esemény végét követően a BMW Motorrad ismét jelentkezik majd a „Follow the Trails” elnevezésű túrákkal, amelyeknek keretében a márka ügyfelei eredeti GS Trophy motorkerékpárokon eredhetnek a mezőny nyomába
Drámaian sokszínű, magas hegyekkel, fennsíkokkal és sűrű erdőkkel tarkított tájaival, adriai tengerpartjaival, fantasztikus, átkelésre csábító folyómedreivel és mély hegyi tavaival Albánia eszményi választásnak tűnik – tette hozzá Dr. Ralf Rodepeter.