· Képek: BMW · 2017. február 17. 9

Futurisztikus kirakós élőben

Íme, a repülő Adventure!

A bajor gyártó mérnökei korábban már előrukkoltak egy összeszerelhető R 1200 GS makettel, de most ennél is továbbmentek - összefogtak a Legóval, hogy elkészítsék a szerkezet továbbfejlesztett, eredeti méretű változatát. Kézzelfogható valósággá érett a repülő motor.
A két cég együttműködésének eredménye egy kerekek nélküli, repülő motorkerékpár lett, elképesztően futurisztikus, vagány szín- és formavilággal.
Amilyen gyorsan fejlődik a technológia, ki tudja: lehet, hogy ez lesz a jövő? Mindenesetre hatalmas ötlet volt a bajor mérnökök részéről, hogy életnagyságú kivitelt is készítettek az eredetileg kézben is elférő gépből
A Hover Ride Design Concept nevet viselő modellben az a legjobb, hogy immáron nemcsak kicsiben, hanem életnagyságú változatban is formát öltött a BMW Group Training Unit munkája nyomán. A különlegességet valószínűleg 2017-es motorkiállításokon láthatja majd a nagyközönség. Tervezői úgy jellemezték a szokatlan gépet, hogy „egy elképzelt sci-fi kézzelfogható megtestesülése” született kezeik között.