· Képek: BMW Motorrad · 2018. július 2. 16

BMW Motorrad Days 2018

Szenvedély, ami összeköt

Hamarosan kezdetét veszi az idén „nagykorúvá” vált BMW-s rendezvény, ahol három nap bulizás, motorozás, barátkozás és beszélgetés várja a látogatókat. A belépés - miként megszokhattuk - most is ingyenes.
Július hatodikától immáron 18. alkalommal rendezik meg a BMW Motorrad Dayst Garmisch-Partenkirchenben. Mint minden esztendőben, előreláthatólag most is több tízezer motorrajongó sereglik össze Németország legmagasabb hegyének lábánál, hogy eltöltsenek egy kellemes hosszú hétvégét. A rendezvény során a BMW Motorrad felsorakoztatja termékpalettájának színe-javát, melyeket nemcsak szemügyre vehetnek, hanem ki is próbálhatnak, sőt tesztvezetésre is elvihetnek az érdeklődők.
Igazi közösségkovácsoló rendezvény a BMW Motorrad Days, ahol régi és új márkarajongók ismerkednek, beszélgetnek, vagy éppen tervezgetnek közös kalandozásokat
Ezen felül egy sor további látnivalóra is számíthatnak a résztvevők, többek között lélegzetelállító kaszkadőrshow-k és egyéb hajmeresztő bemutatók szórakoztatják majd a nagyérdeműt a Motodromban. Aki pedig még aktívabb kikapcsolódásra vágyik, s szeretné felfedezni a környék kanyargós útjait, az feliratkozhat a különböző alpesi túrák valamelyikére. A kisebb fesztiválnak is beillő eseményen nemcsak a BMW Motorrad, hanem számos partnere is részt vesz, így például több motorépítőműhely, ezen felül pedig rendre megjelennek színészek, énekesek és profi versenyzők, motoros világjárók is a tömegben.