Három napig minden a BMW motorkerékpárjai körül forog majd Bajorországban - élőzenével, akciódús bemutatókkal, valamint a legújabb modellekkel és számos világújdonsággal találkozhattok július első hétvégéjén.

BMW Motorrad napok Garmisch-Partenkirchenben

Az idei már a tizenkilencedik alkalom, és az elmúlt esztendők színes programkavalkádjából kiindulva most sem unatkoznak majd azok, akik ellátogatnak az ingyenesen látogatható találkozóra, Garmisch-Partenkirchenbe. A rendezők negyvenezer vendégre számítanak, és természetesen a BMW-motorkerékpárok rajongói mellett más márkák motorosait is várják a mozgalmas találkozóra.
bmw-motorrad-napok-garmisch-partenkirchenben-22459
Rengeteg koros gép érkezik Bajorországba, zömük természetesen lábon. A BMW hosszabb-rövidebb túrákat is szervez a közeli hegyekbe
Aki elutazik a Zugspitze lábánál elterülő településre, biztosan nem fog unatkozni. A BMW jókora motorkerékpár-kiállító sátrat épít fel a rendezvény központjában, ahol ott lesz a márka valamennyi újdonsága, emellett motoros-felszerelésekkel és tartozékokkal várják a nagyérdeműt. Természetesen nem maradnak távol a cég szakértői, mérnökei és trénerei sem, akik bármilyen motoros témával kapcsolatban szívesen válaszolnak az érdeklődők kérdéseire, és bárki felülhet a vadonatúj masinákra, amiket - regisztráció után - elvihet egy-egy próbakörre is. Aki szeretné, megmutathatja, hogy mire képes terepen, mivel a rendezvény területén kialakítanak egy ideiglenes enduroparkot is. A rendezők oktatást szerveznek a kevésbé gyakorlott terepmotorosoknak, sőt a jogosítvánnyal még nem rendelkező résztvevők egy tanulási célra létrehozott területen tesztelhetik képességeiket és a BMW motorkerékpárokat.
bmw-motorrad-napok-garmisch-partenkirchenben-22457
Látványos gépek, mellettük a legkülönfélébb kiegészítők, s ez csak a kezdet, ugyanis mindhárom nap megannyi élő koncertet láthat a közönség
Nagyszerű időtöltésnek ígérkezik a világjárók és legendás motorosok képes-videós élménybeszámolója, mindemellett pihentető élményben lehet része annak, aki belül egy-egy filmre a motorosmoziba. Nem lesz hiány akciókban gazdag bemutatókból, hiszen az Event Arenában mindhárom nap látványos show-k szórakoztatják a nagyérdeműt, a Motodromban pedig vakmerő motoros akrobaták róják a köröket a világ legrégibb, 1928-ban épült pályáján.
bmw-motorrad-napok-garmisch-partenkirchenben-22458
Nincs találkozó verseny nélkül! A képen egy korábbi Motorrad Days gyorsulási futamának startja látható. Most is hasonlóan látványos viadalokra számíthatunk
A BMW Motorrad Days az egész családnak szól, ezért a szervezők számos gyermekprogramot találtak ki a legkisebbek szórakoztatására. További információért keressétek fel az esemény hivatalos honlapját, ahol tengernyi hasznos információt találhattok a BMW Motorrad napokról.