Tanktáska, hátizsák, hátsó táska és övtáska is szerepel a BMW Motorrad új, Black Collection névre keresztelt termékcsaládjában. Ebben megtalálható a TPU-bevonatú, vízlepergető GS tanktáska, melynek űrtartalma 13 és 18 liter között változtatható, sőt kábelcsatornát és a vízálló, átlátszó rekeszt is kialakítottak benne, hogy menet közben is használhatók legyenek az okoseszközök.

bmw-puhafalu-motoros-taskak-29344
A nagy tanktáska a meredeken emelkedő üzemanyagtartályú motorokhoz készült, és az alsó oldalán található csúszásgátló párnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tankhoz, rögzítéséről pedig hárompontos, modellspecifikus szíj gondoskodik. Miként megszokhattuk, hátizsákként és nyeregtáskaként is használható a modell
Ezzel szemben a Black Collection tanktáska túramotorokhoz és Roadsterekhez fejlesztett változata félköríves üzemanyagtartályokhoz készült. Ebben is helyet kaphatnak okoseszközeink, és roppant egyszerű rögzíteni, illetve eltávolítani a pakkot, hogy minél kevesebb időt vegyen el a táska mozgatása tankolás közben.
A GS-hez, túramotorokhoz és Roadsterekhez elérhető a kisméretű Black Collection tanktáska is, mely mindössze 25 × 20 × 10 cm-es külső méretű, így garantáltan nincs útban motoron.

Black Collection: hátsó tárkák és tanktáskák BMW-khez

A tanktáskák mellett természetesen nyeregre, csomagtartóra rögzíthető hengertáskák is kaphatók, mégpedig többféle űrtartalommal.
bmw-puhafalu-motoros-taskak-29340
A tanktáskákhoz hasonlóan a A Black Collection hátsó oldaltáska is járműspecifikus tartóval rögzíthető. A praktikus gyorskötöző nagyban megkönnyíti a fel- és leszerelést
Az oldaltáskák is kétféle méretben készülnek: a kisebbik csupán 26 x 32 x 14 centis és tízliteres, míg a nagyobbik 15 literes űrtartalmú. Emellett praktikus övtáska (3 L) és hátizsák (20-30 L) színesíti a Black Collection választékot, mely idén kora tavasztól elérhető a BMW-nél.