A tavaly megjelent modell kis túlzással vetélytárs nélkül indul harcba a vevőkért, ugyanis az utóbbi évek környezetvédelmi szigorításai miatt sorra etűntek el az európai piacról az igazán nagy és nyomatékos, retróköntösbe csomagolt csupaszmotorok.

Megérkezett Magyarországra az új Brixton Cromwell 1200

Jóllehet, nem csak a riválisok hiánya miatt sikerre ítélt az osztrák márka sorkettese, hiszen csábító formájú és gazdag felszereltségű gép, melyen többek között a sebességrögzítő automatika (tempomat), a kipörgésgátló, sőt a gyári lopásgátló is alapáras.

brixton-cromwell-1200-teszt-velemeny
Az első gyári fotó...

A Cromwell 235 kilós tömege sem nevezhető túlzónak a géposztályban, 108 Nm-es forgatónyomatéka pedig garantálja, hogy mosolyt csal az arcra, ha kilövünk vele a lámpáktól. Noha nemrég hullt le a lepel a gépről, már Magyarországon is elérhető, mégpedig Cargo Green (zöld), Backstage Black (fekete) és Timberwolf Grey (szürke) színben.

brixton-cromwell-1200-teszt-velemeny
...és az első fénykép a magyar Brixtonról, ami percekkel ezelőtt kapta meg rendszámát

Abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy elsőként próbálhattuk ki a ma délután forgalomba helyezett vasat, melyről hamarosan részletesen is mesélünk itt a SportMotor.hu-n.