· 2020. október 15.

Bemutatkozik a Brixton Crossfire 500 X

Valódi retró

Egyedi, klasszikus motort szeretnél, de nem akarsz bajlódni az átépített, ilyen-olyan műszaki állapotú darabokkal? Akkor az ötszázas Crossfire-t neked találták ki!
Itthon talán még kevéssé ismert a Brixton márka, holott termékeny vállalatról van szó, mely immáron tíz különböző, retró stílusú motort forgalmaz Magyarországon.
{{articleGallery[27260].caption}}
Egyértelmű, hogy a Brixton 500 X a jelenlegi zászlóshajó, ami nemcsak azért vonzó, mert megfizethető és remekül néz ki, hanem mert az anyacég, az osztrák KSR Moto garantálja a minőséget, az alkatrészellátást és a biztos műszaki hátteret.

Bemutatkozik a Brixton Crossfire 500 X

Különleges formatervet eszeltek ki a Brixtonnál, élen az X-et formázó üzemanyagtartállyal, mely utánozhatatlan külsőt kölcsönöz a gépnek. Nézzétek, csak, milyen jól fest élőben!
Nemzetközi tervezőcsapat vetette papírra a Crossfire formatervét – tagadhatatlan, hogy ütős lett
Ami a műszaki részleteket illeti, soros, kéthengeres erőforrás dohog a Brixtonban, mely az európai jogsiszabályokhoz igazodva 48 lovas, így A-s, valamint A2-es korlátozott jogsival is vezethető.
{{articleGallery[27261].caption}}
Így akár 18 évesen nyeregbe pattanhatsz, és kipróbálhatod a Crossfire-t, sőt ha most veszel egyet, akkor a hazai forgalmazó állja az A2-es vezetői engedély árát.