Azért hívták életre a Brixton Riders Unitedet, hogy a márkatársak rendszeres összejöveteleken vehessenek részt és megoszthassák tapasztalataikat egymással. Az első ilyen eseményt Madridban rendezték, mégpedig a járvány utáni első motoros vásárral, a Salón Motoramával egy időben.

brixton-talalkozo-spanyolorszagban
Több mint harmincan vettek részt az első madridi találkozón

Kitartó világjárók az első Brixton-találkozón

Noha Madrid adott otthont a rendezvénynek, az ország távoli pontjairól, Cadizból, Navarrából és még Barcelonából (!) is érkeztek résztvevők, akiket ajándékkal fogadtak a szervezők.

brixton-talalkozo-spanyolorszagban
Gyülekező a délutáni túra előtt

A délelőtti gyülekezőt követően ellátogattak a vendégek a Motoramára, ahol tesztelhették is az újdonságokat, majd a márka 125-ös, 250-es és 500-as modelljeivel közösen indultak túrára a Madrid környéki hegyekben.

brixton-talalkozo-spanyolorszagban
Jó hangulatú koccintás a nap végén

A nap méltó lezárásaként a Revival Caféban álltak meg a résztvevők egy közös kép erejéig, és ezzel véget is ért az első, egynapos Brixton-találkozó. Látva a tulajdonosok lelkesedését és a szervezők elszántságát, valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen rendezvény, már csak azért sem, mert évről-évre bővül a Brixton-tulajdonosok köre, azaz a rendezők egyre több vendégre számíthatnak a jövőben.