Összesen 13 különböző CFMoto lesz jelen az EICMA-n, élen az C22 prototípussal, amiről már nálunk is olvashattatok korábban. Emellett két-két naked és kalandmotor lesz a standon, melyek a hagyománynak megfelelően NK és MT típusnéven érkeznek.

Tényként közölték a CFMoto munkatársai, hogy a 800 NK csupaszmotor kész, megvásárolható változatát is láthatjuk az EICMA-n

Az is köztudott, hogy az új naked részben osztrák gép lesz, hiszen a KTM 790-es erőforrására épül, csúcsteljesítményét pedig 95 lóerőre tippelik, hogy A2-esként is forgalmazható legyen a modell.

MotoGP-versenyzők és új gépek a CFMoto milánói standján

Ezzel azonban nincs vége, hiszen a retró stílusú vasak is képviseltetik magukat (CL-X modellcsalád), három sportos kétkerekű érkezik SR néven, illetve egy „új elektromos motorkerékpárt” is láthatunk, amiről igencsak titkolóznak a gyáriak, holott már hónapok óta készpénznek vehető, hogy a Papio átirata lesz az.  

cfmoto-2023-as-ujdonsagai
Tatay, a márka Moto3-pilótája rögtön egy dobogós hellyel hálálta meg a bizalmat a csapatnak

A komplett motorok mellett nagy hangsúlyt kap a vállalat új, interaktív műszeregysége is, mely segít összekötni a jövő két- és négykerekűit, ezáltal pedig maguk a járművek segíthetnek megelőzni a közlekedési baleseteket. Mi több, még a CFMoto gyári Moto3-csapata is jelen lesz Milánóban, a villámgyors motorokkal és pilótákkal is találkozhatnak, akik ellátogatnak a cég standjára.