Európában és hazánkban is jól ismert a CFMoto, elvégre piacvezető az öreg kontinensen az ATV-gyártók versenyében, és kétkerekű motorjaival is egyre gyakrabban találkozhatunk az utakon.

cfmoto-650-rendormotorok-gorogorszagban
Az új hatósági motorok hivatalos átadása

Görögországban is elismert a márka, olyannyira, hogy a görög rendőrség nemrég 18 darab CFMoto 650MT-t állított csatasorba, illetve egy KTM-erőforrásra épülő 800MT-t is, hogy járőreik ezekkel teljesítsenek szolgálatot.

cfmoto-650-rendormotorok-gorogorszagban
A 650MT-k szériaállapotúak, csak a szolgálathoz elengedhetetlen módosításokat végezték el rajtuk, mint például a hang- és fényjelző készülékek felszerelése

Az általunk is tesztelt 650MT elsősorban kényelmes üléshelyzetével, kedvező fogyasztásával és alacsony árával aratott sikert a motorosok között, nem beszélve a gazdag alapfelszereltségről, melybe a bevezető akció idején még a doboztartó és a két oldaldoboz is beletartozott.

cfmoto-650-rendormotorok-gorogorszagban
Tesztünkön a CFMoto 650MT

A most üzembe állított, megkülönböztető jelzést viselő CFMoto 650MT-k hada és aCFMoto 800MT a thesszaloniki rendőrségnél szolgál majd. Az egyenruhások elmondták, hogy hosszú, átfogó tesztek során választották ki, hogy melyik márka és főleg melyik típus legyen a következő az állományukban, és az eredmények alapján végül a CFMoto 650-ese maradt fenn a rostán.