A szupermotók az endurók könnyed, karcsú felépítését vegyítik a superbike-ok robbanékonyságával, így nem csoda, hogy szinte mindenkiből kihozzák azt a huligánt, aki jóformán fekve érkezne a kanyarba vagy egykeréken nyomná hosszú métereken keresztül. Nem árt, ha a felniken feszülő gumiabroncsok is alkalmazkodnak ehhez, ezért a Continental K+F központjában kifejlesztették a ContiAttack SM EVO köpenyt, kifejezetten a szupermotósok igényeire szabva. A termékről készült képeken is látható, hogy az abroncsnak gyakorlatilag csak a középső háromnegyedén található mintázat, a szélein, a vállrészeknél már teljesen slick felületről beszélhetünk, ez garantálja a kiemelkedő tapadást pályán és országúton.

continental-conti-attack-sm-evo-supermoto-18061
Speciálisan a szupermotós pilóták igényeit figyelembe véve fejlesztették a ContiAttack SM EVO-t, ami nagyszerű partner pályán és országúton is
Az újdonság 2017 végi bemutatásakor a cég munkatársai kiemelték, az elődmodell ContiAttack SM-hez mérten az EVO keverékének összetétele jelentősen módosult, így minden eddiginél jobb tapadással és nem elhanyagolható módon nagyobb futásteljesítménnyel büszkélkedhet. A ContiAttack SM EVO-t számos méretben forgalmazza a vállalat, előre 110/70-17-es, valamint 120/70-17-es választható, hátulra pedig 140, 150 és 160 millis méretek elérhetőek, ezek közül a 140-es /70-es oldalfalmagassággal készült, utóbbiak pedig /60-assal, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő abroncsot. További részletek a Continental oldalán olvashatók.