· 2019. október 1. 68

Cseppnyi Hondákkal készül rekordra két elszánt amerikai

Kilencezer mérföld robogóval

Az őrült próbatétel szeptember 7-én vette kezdetét Lansdale-ben, és a csapat összesen 48 államot látogat meg közel három hónap alatt.
Ha minden a tervek szerint alakul, a végállomás a pennsylvaniai Philadelphia Cycle Centerben lesz, ám addig rengeteg kaland vár a megszállott motorosokra, hiszen egy teljes kört írnak majd le a keleti és a nyugati part között.

Apró Hondákkal készül rekordra két elszánt amerikai

Michael Reid és Yonatan Belik elég elszánt fickónak tűnik, aki bizonyára jól tűri a monoton araszolást és a csigatempót, ugyanis a két felmálházott Honda Ruckus legfeljebb 30 mérföld/óra, azaz 48-50 km/óra tempóval tudnak haladni. Persze ez sem rossz, ha valóban képesek lesznek rá tartósan, ugyanis a két kalandornak egyelőre sejtése sincs arról, hogyan bírja majd a két városi apróság a 15 ezer kilométeres utat, hiszen korábban nem csináltak velük hosszútávú tesztet. Úgy tervezik, rendszeresen megállnak majd karbantartani a vasakat, és egy segítőautó is támogatja őket, hogy közbelépjen, ha netán komolyabb gond adódna velük.
{{articleGallery[23323].caption}}
A duó nemcsak motorozik majd, hanem egy road movie-t is forgat a túráról, az érdekes emberekről, a szép tájakról és az útjukba kerülő érdekességekről. Elképzeléseik szerint naponta nem kevesebb, mint 220-240 km-t tesznek meg, kívánjuk, hogy sikerüljön elérni a céljukat, és a végén bekerüljenek a Rekordok Könyvébe is.
Bárhogy is, ha kíváncsiak vagytok kalandjaikra, kövessétek a két megszállott motoros napjait a túra Facebook-oldalán!