· Képek: Ducati · 2017. február 17. 12

Ducati Scrambler Essenza

A hetvenes évek esszenciája

Az idei Bike Expón leplezték le - egyebek mellett - a Ducati újdonságát is, a Scrambler Essenzát. Most kapott igazán méltó köntöst a léghűtéses L2-es.
A South Garage szakemberei ezúttal is kitettek magukért: a milánói brigád tagjai a tőlük megszokott vintage stílusban fésülték át a Ducati népszerű modelljét.
- Egyszerre modern és régies a steampunk elemeket magán hordozó Essenza, amit kiváló minőségű, végletekig kifinomult alkatrészek jellemeznek. Részleteiben és egészében is lenyűgöző, egy igazi mérföldkő a motorépítésben - nyilatkozta a Bike Expón a South Garage vezetője.
{{articleGallery[12341].caption}}
Nem volt hiábavaló a két olasz cég együttműködése, ugyanis az Essenza a közönséget és a zsűrit egyaránt lenyűgözte, s a rangos veronai kiállításon elhódította a Show legjobbja különdíjat. Arról egyelőre nem nyilatkoztak a bolognai gyár vezetői, hogy a látványos Essenza - egyszerűbb formában - kapható lesz-e, vagy a tulajdonosokra és a műhelyekre vár a hasonló átiratok építése a jelenleg féltucat modellt számláló Scrambler família tagjaiból.