· 2019. július 14. 2

Elhunyt Csüllög Norbert, a Viharsarki Drag Team versenyzője

Csendes megemlékezés

Csapata rövid videóban búcsúzott a versenyzőtől, aki tegnap délelőtt a 442-es úton szenvedett halálos kimenetelű motorbalesetet. Ma este megemlékezést tartanak a tiszteletére.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. július 13-án 9 óra körül a 442-es számú út 35 km 800 kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint Kunszentmárton külterületén egy motorkerékpáros letért az úttest jobb szélén lévő kavicsos útpadkára, majd a szalagkorlátnak ütközött, ennek következtében életét vesztette - állt a tegnapi rendőrségi jelentésben.


Ma este hétkor, a békéscsabai Éden Presszóban kezdődik a nyilvános megemlékezés Norbi tiszteletére. - Hozz egy mécsest és semmi mást! - áll a Viharsarki Drag Team felhívásában
Pár órával később a Viharsarki Drag Team és a Kunmadaras Motorsport oldalára is felkerült egy-egy sokkal személyesebb hangvételű beszámoló, amiből kiderült, hogy az elhunyt motoros nem más, mint Csüllög Norbert, a hazai dragsport elismert alakja. Csapatársai hangsúlyozták: Norbi tapasztalt motoros volt, aki pontosan tudta, mi a különbség közút és versenypálya között, mégis bajba került egy teljesen átlagos közlekedési helyzetben, ami intő példa lehet minden motorosnak. Egyszersmind arra kértek mindenkit, hogy tisztelettel, kegyelettel emlékezzenek, és a hír megosztásakor, illetve a hozzászólásokban legyenek tekintettel a gyászoló családtagokra, barátokra.
Aki szeretné személyesen is leróni tiszteletét Norbi előtt, ma este csatlakozhat a motorosokhoz. A hét órakor kezdődő megemlékezés részleteiről a Viharsarki Drag Team bejegyzésében olvashattok bővebben.

Szeretnéd az autósok figyelmét felhívni a motorosokra?