Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabányánál. Az eddigi adatok alapján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között jobb oldalon letért az útpályáról, majd a szalagkorlátot átszakítva több métert zuhanva egy szakadékba esett. A gépkocsiban hárman utaztak: az autót vezető férfi életét a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni – állt a Police.hu-n. A hírt olvasva még nem tudtuk, hogy a sofőr Boch Norbert, a Triumph magyarországi vezetője volt.

elhunyt-triumph-boch-norbert

Pótolhatatlan veszteség érte a Triumph Budapest csapatát. Barátunk és motoros társunk Norbi tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk. Állandó optimizmusával, és a motorokhoz fűződő szenvedélyével meghatározó alakja volt a hazai motoros közösségnek, de emléke kötelez majd minket arra, hogy az általa képviselt elhivatottságot napról napra megőrizzük barátainknak és családjának

– írták munkatársai.

Megható üzenetekkel búcsúztak tőle barátai is Facebook-oldalán, és hozzánk hasonlóan letaglózta őket a hír, hogy Norbi ilyen fiatalon és hirtelen távozott közülünk. Nyugodjék békében, és őszinte részvétünk a családtagoknak!