· 2019. május 2. 7

Egyedülálló kaszkadőrprodukció jön az Open Road Festre

Erdős Csaba-show Alsóörsön

Erdős Csaba 23 éve kezdte motoros kaszkadőrmutatványait, és lebilincselő látványvilágú, vakmerő produkcióival azóta meghódította a világot. Június első hétvégéjén Alsóörs közönsége láthatja majd a motoros trükkök nagymesterét, aki a Harley-Davidson Open Road Fest egyik sztárfellépője lesz.
A kaszkadőr és showman eddig csaknem mindegyik alsóörsi fesztiválon részt vett, nem csoda, hogy a közönség talán az ő bemutatóját várja legjobban.

Egyedülálló kaszkadőrprodukció jön az Open Road Festre

Ugyanakkor nem is gondolnánk, hogy a vakmerő mutatványok mestere kifejezetten félős kissrác volt. Motokrossz-karrierjét 16 évesen kezdte, majd a kaszkadőrvizsga után sorra jöttek az egyedi látványvilágú bemutatók a Hősök terén edzője, id. Kökényesi György irányításával.
{{articleGallery[21797].caption}}
Persze nem csak Erdős Csaba szórakoztatja majd a 20. Open Road Fest publikumát, elvégre ott lesznek a Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúi, akik szárnyak nélkül emelkednek a levegőbe, és a legkülönfélébb mozdulatokkal teszik színessé ugrásaikat. Veres Zoltán többszörös bajnok műrepülő pilóta is egy nem mindennapi parádéval köszönti a résztvevőket és lesz Custom Bike Show is. Nem marad el a ritka relikviákat felvonultató Harley-Davidson Múzeum, valamint a legújabb Harley vasakat bemutató H-D Expo sem.
{{articleGallery[21798].caption}}
Miként az Alsóörsön megszokott, tesztelésre is lehetőséget biztosít a Harley-Davidson, tesztkamionjuk 23 különböző modellt hoz el a helyszínre. Az egyik leglátványosabb motoros programnak a motoros felvonulás ígérkezik, és az már most biztos, hogy a szervezők idén megpróbálnak minden korábbi részvételi rekordot megdönteni.