A kaszkadőr és showman eddig csaknem mindegyik alsóörsi fesztiválon részt vett, nem csoda, hogy a közönség talán az ő bemutatóját várja legjobban.

Egyedülálló kaszkadőrprodukció jön az Open Road Festre

Ugyanakkor nem is gondolnánk, hogy a vakmerő mutatványok mestere kifejezetten félős kissrác volt. Motokrossz-karrierjét 16 évesen kezdte, majd a kaszkadőrvizsga után sorra jöttek az egyedi látványvilágú bemutatók a Hősök terén edzője, id. Kökényesi György irányításával.
erdos-csaba-show-alsoorson-21797
Több mint két évtizede kezdte pályafutását Erdős Csaba, aki immáron 1200 kaszkadőrshow-n van túl
Persze nem csak Erdős Csaba szórakoztatja majd a 20. Open Road Fest publikumát, elvégre ott lesznek a Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúi, akik szárnyak nélkül emelkednek a levegőbe, és a legkülönfélébb mozdulatokkal teszik színessé ugrásaikat. Veres Zoltán többszörös bajnok műrepülő pilóta is egy nem mindennapi parádéval köszönti a résztvevőket és lesz Custom Bike Show is. Nem marad el a ritka relikviákat felvonultató Harley-Davidson Múzeum, valamint a legújabb Harley vasakat bemutató H-D Expo sem.
erdos-csaba-show-alsoorson-21798
Az Open Road Fest a Harley legfontosabb hazai rendezvénye. A látványos programokon kívül a legújabb típusok is várják a látogatókat
Miként az Alsóörsön megszokott, tesztelésre is lehetőséget biztosít a Harley-Davidson, tesztkamionjuk 23 különböző modellt hoz el a helyszínre. Az egyik leglátványosabb motoros programnak a motoros felvonulás ígérkezik, és az már most biztos, hogy a szervezők idén megpróbálnak minden korábbi részvételi rekordot megdönteni.