„Fedezd fel a meglepetések világát!” – ez a 2022-es GS Trophy jelszava, és nemrég az is kiderült róla, hogy Albánia lesz a házigazda, vagyis az utolsó, máig jórészt érintetlen európai „off-road paradicsomok" egyikébe látogatnak el a versenyzők.

Felkészülés az Albániában zajló GS Trophyra

- Alapfeltétele az ilyen viadaloknak, hogy nagyon sok legálisan motorozható terepre van szükség, amely komoly kihívásokat támasztó, a legkülönfélébb profilú szakaszokkal rendelkezik és nem szűkölködik a meglepetésekben sem. Ez alapján Albánia egyszerűen ideális hely a rendezésre. Legyél része Te is a kalandnak! Röviddel a BMW Motorrad International GS Trophy 2022 Délkelet-Európa esemény végét követően a BMW Motorrad ismét jelentkezik majd a „Follow the Trails” elnevezésű túrákkal, amelyeknek keretében a márka ügyfelei eredeti GS Trophy motorkerékpárokon eredhetnek a mezőny nyomába
Drámaian sokszínű, magas hegyekkel, fennsíkokkal és sűrű erdőkkel tarkított tájaival, adriai tengerpartjaival, fantasztikus, átkelésre csábító folyómedreivel és mély hegyi tavaival Albánia eszményi választásnak tűnik – mesélt a viadalról Dr. Ralf Rodepeter.

A legutóbbi, Új-Zélandon rendezett GS Trophy összefoglalója

A résztvevők máris megkezdték az edzést, és a So Live, So Ride párosa azt is bemutatja, hogy miként épített filléres eszközökkel komplett pályát, ahol felkészülhet a szűk fordulókra és a szintkülönbségekkel tarkított akadálypályákra:

Inspirációnak sem utolsó az összeállítás, hiszen gyakorlatilag bárki összerakhat egy ilyen pályát, ha fejlesztené magát. Nézzétek el, ha még nem túl acélos a tempó – ez volt a páros első gyakorlása, vagyis tényleg a kezdetektől rögzítették próbálkozásaikat

A 2008-ban indult, és kétévente megrendezett GS Trophy mezőnye egyébként most először látogat Európába, a korábbi hét összecsapás házigazdája Tunézia, Dél-Afrika, Dél-Amerika, Kanada, Thaiföld, Mongólia és Új-Zéland volt.