· 2019. október 30.

Friss dizájnnal jelentkezett az IDM-győztes Kovács Bálint csapata

Új külsővel támad a bajnok 2020-ban

Az új kihívásokra teljes arculatváltással készül a H-Moto, s a megtisztelő feladatot az ismert magyar grafikus, Csete Viktor vállalta el.
A szakember szerint a váltás mindenképpen szükséges volt, mivel az eredmények időszerűvé tették, hogy a H-Moto Team friss, fiatalos és lendületes dizájnra váltson, még jobban kifejezve az alakulat célkitűzéseit.

Megújul az IDM-banok Kovács Bálint csapata

Nagyszerűen sikerült az együttesnek az idei szezon - mindkét ifjú tehetsége remekelt a hazai és nemzetközi sorozatokban. Kezdjük talán Kovács Bálinttal, aki megnyerte a németországi IDM Suzuki Cup sorozatát! Tavaly sajnos balszerencsés volt a fiatal versenyző, mivel műszaki hibák és esések akadályozták meg a győzelemben. Most az utolsó futamig nyílt maradt a küzdelem, sőt a hockenheimi záróhétvégére hárompontos hátránnyal érkezett Bálint.
{{articleGallery[23727].caption}}
Azonban már az első futamon megelőzte riválisát, Danny Märtzet, a második fordulóban pedig olyan magabiztosan vezetett, hogy senkinek sem maradhatott kétsége afelől, hogy kié lesz a bajnoki cím.
Csapattársa, a 16 éves Kakuszi Ádám idén mindössze fél ponttal maradt le a Supersport 300 kategória felnőtt magyar bajnoki sorozatának dobogójáról, emellett pontszerzőként mutatkozott be az IDM legkisebbjei között. Biztosak vagyunk benne, hogy jövőre is sokat hallunk majd róla.
{{articleGallery[23726].caption}}
- Egy teljes arculatváltás nagyon komplex feladat, ugyanis egy csapatdizájn esetén szinte mindennek dinamikus, sportos hangulatot kell árasztania. Ebben az esetben a H-Moto volt a fő márka, és az új logóra - mely a H és az M kezdőbetűkből, valamint egy fejidomból áll - épül fel minden, ami a dizájnhoz tartozik. Maga az arculat egyébként Bálintra épül, hiszen ő a csapat első számú versenyzője – mesélte Csete Viktor.
{{articleGallery[23725].caption}}
Már Bálint győzelmét követően szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint 2020-ban az Endurance-vb-t veszi célba a 18 esztendős tehetség. Ezt az értesülést a mostani sajtótájékoztatón nem erősítették meg, de azt elmondták, hogy nagy munka zajlik a háttérben, hiszen mindkét versenyzővel komoly terveik vannak, és szeretnének szintet lépni velük.

Ha téged is érdekel, miként alakul Bálint pályafutása a jövőben, s kíváncsi vagy a legújabb, legérdekesebb vele kapcsolatos hírekre, kövesd Te is a Facebookon és az Instagramon! Továbbá érdemes böngészni csapata, a H-Moto Team honlapját és Facebook-oldalát is.