A BMW Motorrad partnere, az Elephant Moto szervezi az európai és tengerentúli utazásokat azoknak, akik szeretnének valóban teljes kiszolgálás mellett, profi túraszervezőkkel motorozni a 2022-es szezonban.

The Great Getaway: nyolc nap az R 18-ak nyergében

A 2022-es motoros szezonra három inspiráló úti célt terveztek a heritage stílus kedvelőinek: Costa Ricát, Portugáliát és az USA-t. Mindegyik túra magában foglal nyolc nap motorozást az R18 modellcsalád tagjain, idegenvezetést, szállást és étkezést, kísérő járművet és számos társasági eseményt. Röviden csak úgy foglalták össze a szervezők, hogy „mindenre gondoltunk”, tehát a résztvevőknek csak élvezni kell az egész napon át tartó programokat.

great-getaway-bmw-tura

– A „Big Boxerek” zord partok mentén, sűrű erdőkben, hegyek és vízesések mellett kanyarognak majd. A résztvevők eldugott helyeket és izgalmas embereket ismerhetnek meg, helyi és nemzetközi ételeket kóstolhatnak, és a kifejezetten a túrákra szabott szálláshelyeken feltöltődhetnek a következő napra.

great-getaway-bmw-tura

A túránként legfeljebb tizenkét résztvevő garantálja a gyors haladást a napi 150-200 kilométeres szakaszokon, az esti közös szórakozást és az intenzív közös élményt a „városi napon”, ahol a résztvevők elmerülhetnek a híres városok olvasztótégelyében: San José Costa Ricában, Lisszabon Portugáliában és Portland/Oregon az Egyesült Államokban.

great-getaway-bmw-tura

Vacsora után a napot különböző módon zárjuk le. Például whisky-kóstolóval, koktélozással a „tetőn” vagy élőzenével, mielőtt másnap reggel mindenki újra nyeregbe pattan: „The Great Getaway – R 18-asokat beindítani!”

Nyolc nap felejthetetlen motoros élvezet, lenyűgöző élményekkel kombinálva várja a résztvevőket – mesélték a szervezők. Ha részt vennél, és érdekelnek a pontos időpontok, árak és további részletek, a Great Getaway honlapon mindent megtalálsz az eseményekről.