Elegáns és egyszerű szerkezetről van szó, mely otthon is pár másodperc alatt felszerelhető, és olyan kisméretű, hogy nakedeken és klasszikus motorokon sem rontja el az összképet. Mágnesesen rögzíthető kijelzőt, két jeladót és egy vezeték nélküli induktív töltőt tartalmaz a csomag, mely hasonlóan működik, mint az autókban már elterjedt - és a defekttűrő abroncsokhoz nélkülözhetetlen - készülékek.

guminyomas-ellenorzo-michelin-21033
A Fit2Go többféle riasztási módot tud, például jelez, ha 15%-kal csökken a nyomás, illetve riaszt 25%-nál, sőt akkor is figyelmezteti a pilótát, ha pályázás vagy szerpentinezés közben túlmelegíti a köpenyt
Szökik a levegő a lyukas köpenyen keresztül, esetleg a felni mellett? Túl hideg - vagy túl forró - az abroncs, és ezért nagyon alacsony vagy magas a nyomás? Ezekre nyújt megoldást a Michelin fejlesztése, mely a mérnökök elmondása szerint nem igényel különösebb „karbantartást”, mivel az LCD-s központi egység egész nyáron át üzemel töltés nélkül. Utóbbi tulajdonsága azért is lényeges, mert így egy mozdulattal áttehető egyik motorról a másikra (pl. a hétköznap ingázásra használt robogóról a sport- vagy túragépre és vice versa), és nem terheli a jármű elektromos rendszerét sem. Az új Fit2Go ára is versenyképes, tekintve, hogy átszámítva alig 29 000 forintot kérnek a szettért.