A szakmai közönségnek szervezett sajtótájékoztatót Kelemen Krisztián csapatfőnök nyitotta meg, aki elmondta, nagyon büszke arra, hogy versenyzői szépen helytálltak a 2016-os viadalokon, és külön öröm, hogy problémamentesen, súlyos sérülések nélkül ért véget a szezon. Beszélt arról, hogy idén sem a világbajnoki sorozat a cél, de mindenképpen olyan nemzetközi bajnokságok felé szeretné terelni pilótáit, hogy később profi motorversenyzőként érvényesülhessenek.

Elsődleges céljuk a fejlődés, ezért idén már tél végén megkezdték a munkát: egyhetes spanyolországi edzőtábor keretében motoroztak versenyzőik. Továbbá szó esett arról is, hogy szeretnének egy márkakupát elindítani idehaza, amelynek előkészületei már meg is kezdődtek, tehát újabb üde színfolttal bővülhet a honi motorsport. Megtudtuk, a legnépesebb hazai csapat az utánpótlás kategóriákat is beleszámítva összesen tizenhat versenyzővel vág neki a 2017-es esztendőnek, sportigazgatóként pedig a korábban Európa- és világbajnoki futamokon is versenyző Rizmayer Gábort irányítja majd a társaságot.
h-moto-team-2017-es-ev-12874
Kelemen Krisztián, a 220 Volt H-Moto Team csapatfőnöke

Cél a superbike!

Hatalmas eredmény, hogy versenyzőjük, Bódis Ricsi a tavalyi EJC-s szereplést követően egy komoly nemzetközi bajnokságban, az IDM-ben, s azon belül is gyári csapattal, a Superbike kategóriában képviselheti hazánkat 2017-ben. Ricsi hat alkalommal lép pályára az idei szezonban, a kimondottan nívós sorozatban májustól októberig olyan legendás helyszíneken bizonyíthat, mint például a Hockenheim- vagy a Nürburgring.