· 2019. április 25. 28

Máris befizethetünk a LiveWire-ra

Rendelhető az elektromos Harley

Új korszakot nyit a Harley-Davidson LiveWire az amerikai motorgyártásban, ugyanis a tradicionális vállalat életében ez az első elektromos és okos alkalmazásokkal felvértezett kétkerekű. Ráadásul mostantól Magyarországon is befizethetünk rá!
Komolyan belecsapott a lecsóba a Harley azzal, hogy - követve a trendet - elektromos motorkerékpárt dobott piacra. A tavaly ősszel bemutatott, szériaérett LiveWire nemcsak elektromos hajtással, hanem vagány, a márkára jellemző stíluselemeket felvonultató formával és okostelefonos összeköttetéssel igyekszik mindenkit lenyűgözni.

Kilencmilliótól indul a rendhagyó Harley

Parádés menetteljesítményekre számíthatunk a Showa első és hátsó felfüggesztésekre épült, könnyű, öntött aluvázzal büszkélkedő géptől, ugyanis három másodperc alatt futja a százas sprintet, 100-ról 129 km/órára pedig 1,9 másodperc alatt gyorsul fel.
{{articleGallery[21743].caption}}
A LiveWire-t felvértezték a H-D™ Connect szolgáltatással, ez - okostelefon segítségével - megteremti az összeköttetést a motor és gazdája között. Aki kedvet kapott a tiszta üzemű géphez, annak érdemes tanulmányoznia a modellhez kapcsolódó honlapot. A most leelőlegezett gépek ősszel érkeznek meg Magyarországra, hazai kezdőáruk - ÁFA és egyéb adók nélkül - 27 860 euró, azaz mai árfolyamon számolva 8 948 000 Ft.