· 2019. szeptember 19. 10

Hamarosan jön a DSR Black Forest Edition

Terepes Zero Európának is

Számos új modellváltozattal készül a Zero a 2020-as esztendőre, mind közül az Európában is megjelenő kalandmotor, a DSR, valamint annak Black Forest Editionja tűnik a legizgalmasabbnak.
A kalandmotorok között egyelőre úttörőnek számít a Zero a DS-sorozattal, melynek csúcsváltozata az alapáron 14,4 kWh-s akkisval érkező új különkiadás.

Hamarosan jön a DSR Black Forest Edition

A sallangok nélküli, egyszerű és letisztult DS 7,2 kWh-s akkumulátorához képest nagy változás, hogy a DSR és a Black Forest is 14,4 kWh-s telepet kap, ezáltal a kombinált hatótáv 85 helyett 169 kilométer, mi több, városban 200 kilométer feletti távolságot tehetünk meg egy töltéssel. Akinek ez sem elég, az választhatja 18,8 kWh-s, úgynevezett Power Tank tuningcsomagot, ami további 43 kilométerrel növeli meg a vegyes hatótávot. A legkisebb akksit 9,8 óra alatt lehet életre kelteni otthoni hálózatról, ugyanakkor gyorstöltéssel kevesebb mint három óra alatt teljesen feltölthető a lemerült akkupakk.
{{articleGallery[23203].caption}}
A DSR villanymotorja 70 lóerős, a masszív felfüggesztésekkel felvértezett kétkerekű végsebessége 164 km/óra, vagyis elég erős, hogy akár utassal is kalandozzunk aszfalton vagy laza terepen. A Black Forest egyediségét egyébként a három zárható túradoboz, a kézvédő és a lámpavédő adja, no és - nem utolsó sorban - a divatos fekete fényezés.