A zenei és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hotrodépítő bajnokság (EMAT), ahol közel ötven egyedi motor és autó lesz megcsodálható Pannóniáktól Harley-Davidsonokig, és ha már a szépségeknél tartunk, a Miss Pin Up Hungary szépségversenyt is kár lenne kihagyni.

harley-davidson-fesztival-2020-szeptember-25983
A fesztivál zenei programkínálata igazi csemegének ígérkezik, hiszen olyan legendák adják egymásnak a mikrofont, mint az Omega, az Edda vagy a Mobilmánia - áll a szervezők felhívásában.

Színes kavalkád a Bikers’ Weekend Budapesten

Mindjárt a fesztivál első napján, szeptember 17-én érkezik a színpadra hazánk egyik leghíresebb rockzenekara, az EDDA Művek, majd az egykori P. Mobil tagokból alakult, Fonogram díjas MOBILMÁNIA csap a húrok közé szeptember 18-án este.
harley-davidson-fesztival-2020-szeptember-25980
A zárónapon a hazai popkultúra kiemelkedő együttese, az Omega ad koncertet. A Kóbor János, Benkő László, Molnár György és Debreczeni Ferenc alkotta formáció a Best Of Omega turnésorozat keretében, annak egyetlen budapesti állomásaként érkezik a Vasúttörténeti Parkba szeptember 19-én.
harley-davidson-fesztival-2020-szeptember-25981
- Több mint 20 éve szervezzük az alsóörsi Open Road Festet, és már évek óta érlelődött bennünk, hogy milyen jó lenne egy nagyszabású budapesti rendezvénnyel is előrukkolni - úgy döntöttünk, hogy idén belevágunk. A hazai fesztiválpaletta legújabb tagját hagyományteremtő céllal hozzuk létre, ezentúl minden évben szeretnénk megrendezni.
harley-davidson-fesztival-2020-szeptember-25982
Nézd meg velünk az épített motorokat, szavazz a csinos Pin Up lányokra, pattanj be egy hajtányversenyre és tombolj velünk a koncerteken! A hosszú kényszerszünet után itt az ideje, hogy végre kiengedjük a gőzt! – nyilatkozták a szervezők. A fesztivál hivatalos Facebook eseményét itt találod, ahol azt is megtudhatod, miként juthatsz kedvezményes belépőkhöz. Mindenkit szeretettel várnak a rendezők 2020. szeptember 17. és 19. között a Vasúttörténeti Parkban az első Bikers’ Weekend Budapesten!