· Képek: Harley-Davidson · 2017. június 14. 20

Lezajlott a H-D Open Road Fesztivál

Őrületes buli volt

Most hétvégén rendezték meg az ország legnagyobb motoros fesztiválját Alsóörsön, melyre ezúttal is több tízezren látogattak el. A négy nap alatt nem volt hiány sem sztárfellépőkből, sem változatos programokból.
Ahogyan minden évben, ezúttal is a nagyszabású Harley-Davidson Open Road Fesztivállal kezdődött a nyár, s egyben a motorosfesztivál-szezon. Az alsóörsi Pelso kempinget már szerdán megszállták a vendégek, s csakhamar csordulásig telt a hely. Minden nap nyolc-tíz zenei program közül választhatott a nagyérdemű, például csütörtökön lépett fel az esemény egyik sztárvendége, a brit Ten Years After, pénteken pedig sok más mellett az Alphaville adott koncertet.
{{articleGallery[14084].caption}}
Miként azt megszokhattuk az elmúlt tíz-húsz évben, szombaton szinte végtelen hosszúságú menet vonult végig a környező települések utcáin, majd ahogy visszaértek a motorosok, bent folytatódott a vigasság.
{{articleGallery[14089].caption}}
A találkozó területén kaszkadőrshow, légi- és mentőmotoros bemutató, utcaszínház szórakoztatta a résztvevőket, akik ezen kívül tesztvezetésen, formabontó módon szabadtéri edzéseken és jógán, valamint különböző játékokon vehettek részt, a legbátrabbak pedig a rodeóbikát is kipróbálhatták.