Az Open Road Riders Community és a Harley-Davidson Budapest a tavalyi sikereket követően idén újra megszervezte az egész országot átszelő motorostúráját, az Open Road Tourt. Az eseményre nemcsak Harley-Davidson tulajdonosokat várnak, hanem minden motorost – márkától vagy típustól függetlenül.

Jobb időt nem is kívánhattak volna a rendezők, ugyanis hétvégén már-már nyáriasan meleg, 25 fok feletti hőmérséklet és sok napsütés várható, így minden adott ahhoz, hogy az idei túra is hasonlóan sikeres legyen, mint a 2022-es, első Open Road Tour.

A több mint 500 km-es gurulás nem csak a motorozás szenvedélyéről szól, hiszen ezalatt a résztvevők megismerhetik az érintett tájegységeket, városokat, és több szervezett program várja őket. A Győrből induló túra érinti a Harley-Davidson Budapest bázisát, emellett Mezőkövesd, Miskolc és Sárospatak is vendégül látja a motorosokat.

harley-davidson-open-road-tour-2023
A táv több mint 500 kilométer, és bármilyen motorral részt vehetsz a kilenc várost érintő túrán

Mi több, Eger, valamint Miskolc városában rendőri felvezetéssel biztosított felvonulás is lesz, és természetesen a koncertek sem maradhatnak el. Idén fellép – többek között – a Woodstock Barbie, a Dirty Canvas, Takács Vilkó, a Jazztelen, az EDDA tribute, a túrát pedig végig követi a Jaromír Open Road Bázis Food Truckja, illetve a Harley-Davidson Budapest szervizautója, hogy a motorok és a motorosok is megkaphassák a maguk frissítőjét útközben.

Állatvédő motorosok
A túra célja nemcsak az élmények megosztása és a motoros közösség erősítése, hanem az állatmentésre és tudatos állattartásra buzdítás is. Ezért ma, a 0. napon (azaz május 17-én)
lehetőség van becsatlakozni az Első Győri Állatvédelem napra, amit Győr városa szervez
különböző állatvédelmi alapítványokkal és motoros közösségekkel közösen.

Ha Te is részt vennél a 2023-as Open Road Touron, ide kattintva regisztrálhatsz és tölthetsz le további hasznos információkat a négynapos túráról.