· Képek: Harley-Davidson · 2017. március 16. 5

Harley-Davidson Street 750

A városok kiskirálya

Három évvel ezelőtt nagy feltűnést keltett az amerikai gyártó új üdvöskéje, a kedvező árú, V2-es Street 750. Az azóta népszerűvé vált modell most megújult köntösben folytatja pályafutását.
A 2014-ben megjelent, könnyű és filigrán Street 750 igazi meglepetés volt, hiszen merőben eltért a megszokott, terebélyes és súlyos Harleyktól. A cég vezetői is úgy nyilatkoztak, hogy ez - névrokonaitól eltérően - nem a végtelen utak motorja, hanem a rövid távú és városi közlekedés stílusos, sokoldalú eszköze.
A Dark Custom™ stílus jegyében készült vas idei kiadásában 750 köbcentis, folyadékhűtéses, Revolution X® V2-es erőforrás dolgozik, 59 Nm-es csúcsnyomatékkal.
{{articleGallery[12661].caption}}
Méretei még a hölgyvezetőknek is megfelelhetek, hiszen ülésmagassága csupán 710 milliméter, súlya pedig mindössze 229 kiló. Immáron még több színből választhat a leendő tulajdonos, tudniillik a klasszikus fekete (Vivid Black) mellett elérhető Fire Red (piros) és SuperiorBlue (kék), valamint Black Denim árnyalatokban is, összesen hatféle verzióban, ráadásul az Easy Ride program keretében most még kedvezőbb áron elérhető a modell.