· Képek: Harley-Davidson · 2017. október 4. 4

Harley-Davidson szezonzáró gurulás

Dübörgős vasak a Kincsem Parkban

Ne lepődj meg, ha szombaton belefutsz egy látványos, dobhártyaszaggató felvonulásba, ugyanis az amerikai márka hazai rajongói búcsúztatják a szezont egy közös motorozással.
A Harley-Davidson tulajdonosok, akik a motorozás és a szabadság szerelmesei, minden évben azzal zárják a motoros szezont, hogy nyeregbe pattannak és egy utolsó, közös felvonulásra indulnak. Nincs ez másként 2017-ben sem, az idei gurulásra október 7-én, szombaton kerül sor. A résztvevők tíz órától gyülekeznek a Harley-Davidson Budapest Bázisán, a Neszmélyi közben, innen indul a menet, mely Budapestet átszelve a Kerepesi út-Albertirsai út sarkán található Kincsem parkba érkezik, ahol az Oktoberfest Budapesten vidám összejövetellel búcsúztatják el az idényt.
{{articleGallery[15841].caption}}
A közös szenvedély és a márka iránt érzett vonzalom forrasztja egybe a közösség tagjait, akik a csapatszellem és a móka mellett felvonulásukkal egy nemes ügyre is fel kívánják hívni a figyelmet: az erőszakmentességet mint célt tűzik ki lobogóikra.
A szezonzáró ünnepség nem zártkörű, így aztán típustól függetlenül minden motorost szeretettel várnak. A Facebook-eseményhez itt lehet csatlakozni.