· Képek: Harley-Davidson · 2017. április 13. 4

Harley-Davidson Trike 2017

Édeshármas

Új, igazán különleges taggal bővült az amerikai gyártó termékpalettája. A Milwaukee-Eight erőforrású túramotorok sorát gyarapítja a beszédes nevű Trike, amelyet egyből két változatban is elkészítettek.
Új modellel rukkolt elő a Harley-Davidson 2017-ben, a Trike nevet viselő, s ennek megfelelően háromkerekű változatból rögtön kétféle kivitel kapható. A Freewheeler egy lecsupaszított, hot-rod stílusú masina, olyan egyedi elemekkel, mint a bobtail hátsó sárvédők, a ferdére vágott csövek, a króm fejlámpaburkolat, a magasított kormány és az alumíniumkerekek. A vas alapára 24 500 euró, azaz 7,59 millió forint.
{{articleGallery[13204].caption}}
A Tri Glide Ultra hasonló vonalvezetéssel készült, mint az Ultra Limited, e kiadás alapára 31 050 euró, azaz több mint 9,6 millió forintot kell leszurkolni érte. A motoron olyan extrák kényeztetik a pilótát, mint a négy hangszórós információs- és szórakoztatórendszer, a színes, érintőképernyős navigáció, az elektronikus sebességtartó automatika és az óriási befogadóképességű csomagtartó. A háromkerekű különlegességek négy- illetve hatféle színváltozatban érhetőek el. További technikai információk a Harley-Davidson weboldalán találhatók.