Kétségtelen, hogy a Harley-Davidson Budapest csapata nemcsak a motorokhoz, hanem a motorosbulik szervezéséhez is ért, legalábbis erről árulkodnak a korábbi, alsóőrsi és a közel százezer embert vonzó budapesti fesztiválok sikerei, melyeken mi is jelen voltunk.

Júniusban rendezik a budapesti Open Road Days fesztivált

A sikereken felbuzdulva úgy döntöttek a szervezők, hogy idén a legendás alsóörsi Open Road Fest utódjaként 2024. június 27. és 29. között a főváros egyik ikonikus helyszínén tartják meg az Open Road Days fesztivált.

A jubileumi, XX. Open Road Fest összefoglalója

Ezúttal is a Harley-Davidson Budapest rendezi az eseményt, és mint kiemelték,

a megújult országos fesztivál a szervezők célkitűzése szerint az alsóörsi találkozók 20 éves hagyományát frissíti fel, és emeli még magasabb szintre. Lényeges részlet, hogy az Open Road Days minden motormárka és minden magyarországi motoros klub fogadására nyitott

– hangzott el a sajtótájékoztatón.

Így zajlott a tavalyi, budapesti találkozó, ahol a Harley-Davidson 120 éves fennállását ünnepelték. Közel százezren vettek részt a fesztiválon

Miként megszokhattátok, szervezett túrák, felvonulások és családi programok színesítik majd a háromnapos koncertsorozatot, s hogy pontosan milyen fellépői lesznek a júniusi bulinak, arról hamarosan részletesen mesélnek a szervezők.

harley-open-road-days-2024
Garantáltan ez volt a legmenőbb rendszám a Harley-Davidson 120 fesztiválon...

Addig is elindították az idei Harley-Davidson-események gyűjtőoldalát, az OpenRoad.hu-t, ahol máris elkezdődött a belépők árusítása, ráadásul aki időben lép, az a helyszíni árnál jóval kedvezőbben juthat hozzá napijegyéhez vagy háromnapos bérletéhez.