Rendhagyó bemutatóra kerül sor 2021. január 19-én, amikor is egy online eseményen mutatja be a Harley-Davidson 2021-es újdonságait. Az új modellek mellett felszereléseket, alkatrészeket és ruházati termékeket is láthatunk a hivatalos premieren.

Online modellbemutatót tart a Harley-Davidson

A vállalat vezetői, dizájnerei és mérnökei mellett Jason Momoa is ott lesz az eseményen, aki az új H-D Pan Americával szerzett élményeit osztja meg.
harley-pan-america-bemutato-28200
A 2021-es Road King
- Meghatározó lépés volt átütemezni a bemutatót januárra, ami egyben már az új, kalandos év kezdetére is felhívja a figyelmet. Alig várjuk, hogy az egész világnak egyszerre mutathassuk be a lenyűgöző modelleket, többek között az első túraendúrónkat, a Pan Americát - szögezte le Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és ügyvezetője. Az online eseményen minden 2021-es újdonságról egyenesen a Harley-Davidson vezetői, dizájnerei és mérnökcsapatai beszélnek majd. Ha Te is élőben követnéd az eseményt, nincs más teendőd, mint ingyenesen regisztrálni a magyar nyelvű, HD/21 oldalon.
harley-pan-america-bemutato-28201
Így fest a Fat Bob következő nemzedéke
Jason Momoa így mesélt az új Pan Americáról: - Nagy kihívásnak tartottam az együttműködést a Harley-Davidsonnal, ahol ki is próbálhattam a Pan America 1250-et. Számomra a tökéletes gép, hiszen vérbeli kalandmotor és ízig-vérig Harley-Davidson. Mindenki imádni fogja! - mesélte Momoa.
harley-pan-america-bemutato-28202
Helló, új Low Rider S!
Az amerikai színész és producer Momoa is részt vesz a leleplezésen, sőt rögtön két ilyen esemény követi egymást, ugyanis a január 19-én zajló világpremier után február 22-én önálló bemutatót kap a Pan America, ahol megismerhetjük a motor minden részletét.