Izgalmasnak ígérkezik a Harley most zajló, egész hétvégés eseménye, melynek egyik legfontosabb eleme a Sportster S magyarországi premierje, ám emellett rock- és rockabillykoncertek is színesítik a szeptember 24. és 26. között megrendezett Harley-Davidson Open Road Days-t. Ráadásul – mint írják –

a rendezvényre a belépés ingyenes, a bejáratnál mindössze egy mosolyt kérnek.

harley-sportster-s-bemutato
Alig 230 kilós menetkész tömeg, csupán 1518 millis tengelytáv és 121 lóerő 127 Nm társaságában – ez az új Sportster S, melyet szintén most hétvégén lepleznek le

Már ma délután elkezdődnek a programok a négykor induló szerviz-fogadóórával, ahol ingyenesen átvizsgálják a motorral érkezők gépeit. Ezután hattól a Dirty Five lép színpadra, fél nyolckor indul a Sportster S bemutatója, majd Nemcsak Berry zárja a programot.

Mystery Gang

Holnap, azaz szombaton már kettőkor kinyit a műhely, hogy bárki átnézethesse a motorját, a koncertekre pedig csak fél négyig kell várni. Dynamite Dudes, King Cat Rhythm, CstDzs Alt'N'Roll és Mystery Gang húzza a talpalávalót.

harley-sportster-s-bemutato
Mindkét nap félórás show keretében mutatják be az új Sportstert


Levezetőként élő zenével és családi ebéddel csábít a Jaromír Open Road Bázis étterem, ahol finom ételek és kellemes háttérzene mellett tölthetsz el egy laza délutánt a barátokkal. A részvétel ingyenes, további részleteket az esemény Facebook-oldalán találsz a ma kezdődő Open Road Days-ről.