· 2019. április 5. 3

Harley-Davidson-szezonnyitó és tesztnap

Ajándék az ünnepelttől

Valódi meglepetésekkel, szezonnyitó bulival és az ország több pontján zajló tesztmotorozással kedveskedik a motorosoknak az idén húszéves Harley-Davidson Budapest.
A Harley-Davidson tesztkamion április 13. és 14. között Budapesten várja a motorosokat, hogy a V2-esek rajongói kipróbálhassák a legendás gyár 2019-es modelljeit a Harley On Tour elnevezésű teszthétvégén. Összesen 23 motor sorakozik majd a kínálatban a sportos, vagány Sportsterektől, a bitang jó Softail modelleken át, egészen a legnagyobb milwaukee-i túramotorokig. A tesztvezetés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, szóval, ha részt vennél rajta, itt adhatod le a jelentkezésedet. Ezen kívül még két helyszínen, Sopronban (április 6. és 7.), valamint az alsóőrsi Open Road Festen (június 7. és 9. között) nyílik lehetőség tesztmotorozásra.
{{articleGallery[21524].caption}}
A tesztnapok mellett egy másik nagyszabású programmal is készültek a harley-sok, nevezetesen a két évtizede nyitott Harley-Davidson Budapest szezonnyitójával, melyen szokás szerint felvonulás, élő koncert, sok-sok finom harapnivaló, valamint csak a szezonnyitón érvényes akciók várják a résztvevőket. Ez utóbbi április hatodikán, azaz most szombaton délelőtt tízkor kezdődik, részletes programja pedig a Harley-Davidson Budapest honlapján található.