Most szombaton, azaz augusztus 14-én tesztnapot tart a Harley-Davidson Budapest. Csaknem egy tucat modell közül választhatsz, s természetesen közöttük van a Harley-Davidson új túraendurója, a Pan America is.

harley-tesztnap-budapesten
A chopperek, cruiserek mellett kipróbálhatod a Pan Americát is, de nem árt igyekezned, mert egyre fogynak a szabad helyek a népszerű modellekre

Tesztmotorozás a Harley-Davidsonnál

A részvétel ezúttal is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A tesztmotorok között olyan ikonikus vasak szerepelnek, mint a Fat Bob, Fat Boy, de ott lesz a lecsupaszított Softail Standard, a túramotorok közül a Road King Special, a Street Glide Special és az Ultra Limited. A klasszikus vonal mellett a teljesen elektromos LiveWire és a vadonatúj túraenduró, a Pan America, Pan America Special is képviselteti magát.

harley-tesztnap-budapesten
A tisztán elektromos Harley-Davidson LiveWire is jelen lesz a szombati eseményen

Napos, száraz időt jósolnak a hétvégére, szóval minden adott ahhoz, hogy remek program legyen a Harley-Davidson Budapest tesztnapja. Ha Te is csatlakoznál, a regisztrációhoz kattints ide, és írd be a naptárba: H-D-teszt augusztus 14-én! További részleteket és friss híreket az esemény Facebook-oldalán találtok az rendezvényről.