Korábban részletesen bemutattuk, hogy milyen előnyei vannak, ha a testalkatodhoz tökéletesen illő kormány, lábtartó vagy nyereg segítségével magadra szabod a gépet. Persze sokszor elég egy-egy apróság, mint a formatervezett fékkar vagy a tájékozódást megkönnyítő telefontartó, hogy még jobb legyen a motorod. Összeállításunkban konkrét termékeket ajánlunk, amivel könnyen átalakíthatod, jobbá teheted a vasat.

Kormányok és kormánymagasítók a kényelmesebb motorozásért

Nem ritka, hogy bár az ülésmagasság és a lábtartó elhelyezése megfelel testalkatotokhoz, a túl alacsony vagy túl széles/keskeny kormány sehogy sem áll kézre. Nem ritka probléma, ezért neves gyártók egész sora készít utángyártott alkatrészeket, melyekkel kényelmesebbé tehető a motor. Az RMC törökbálinti üzletében többek között alumíniumból és acélból készített, minőségi, Tomaselli, illetve Pazzaz kormányok is elérhetőek, sőt eltolt és dönthető kormánymagasítók, valamint egyéb kormánytartó konzolok szintúgy megvásárolhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást.

hasznos-felszerelesek-kedvencedhez
Az egyik legnépszerűbb motoros kiegészítő a telefontartó. Számos változatát megtaláljátok az RMC-nél, nyitottból, zártból és a RAM márka speciális termékeiből is szemezgethettek

Percek alatt kicserélhetőek a markolatok, ám látvány és kezelhetőség terén is sokat javíthatnak a gépen, különösen az egyedi megjelenést kölcsönző, Domino márkájú markolatok. Gazdag a kínálat utcai és krosszmotorhoz tervezett fék- és kuplungkarból is, ráadásul a Domino mellett a Vicma termékei is elérhetőek, ezenfelül számos motortípushoz gyárialkatrészeket is árul az RMC.

Utólag felszerelhető indexek, rendszámtartók

Érdemes egy pillantást vetni az utólag szabályosan beépíthető, jóváhagyási jellel rendelkező irányjelzők és rendszámtartók választékára is, hiszen ezekkel felválthatod az elöregedett gyári darabokat, egyszersmind tetszetősebbé varázsolhatod a motort, mi több, a nagyobb fényerejű irányjelzővel a motor láthatósága is javul. 

hasznos-felszerelesek-kedvencedhez
Gazdag a hátsó és oldaldobozok méretválasztéka, s bővíthető, több rekeszes, valamint minden földi jóval ellátott extra kivitelű változatok is elérhetőek a Pest megyei áruházban, ahol kedvező áron beszerezhetitek a Shad professzionális szettjeit. A felszerelések többségét SZÉP-kártyával kifizethetitek

Talán említenünk sem kell, hogy milyen jól jön egy hazai körutazásnál vagy hosszabb kirándulásnál, ha nemcsak a hátizsákban vagy a gyári csomagtartórácson helyezhetitek el cuccaitokat, hanem oldaltáska, tanktáska vagy robogóra illeszthető lábtértáska is rendelkezésetekre áll. Saját és motorotok épségének megőrzése érdekében azt is javasoljuk, hogy válasszatok a Givi vagy a Kappa típusspecifikus bukócsövei, illetve az LSL bukógombái közül, melyekkel megelőzhetőek a költségesebb idomjavítások, ha véletlenül eldőlne a gép.