· Képek: Gémesi Balázs · 2017. április 18. 6

Honda Majális Kunmadarason

Benzingőzös szezonnyitó

Ha még nincs terved a munka ünnepére, most ajánlunk egy remek programot! A legendás kunmadarasi verseny kavalkádjában a kocsik és a kétkerekűek szerelmesei is jól szórakozhatnak. Íme, az idei felhozatal!
Immáron húsz éve, hogy a kunmadarasi repülőtéren minden évben háromszor gyorsulási versenyt rendeznek. Azóta hagyománnyá vált, hogy az idénynyitó rendre május elején zajlik, s nem lesz ez másként idén sem: április 29-től május 1-ig ismét a gépszörnyek veszik birtokba a kifutót.
{{articleGallery[13235].caption}}
Azért is különleges a jubileumi év, mert olyan rendezvénysorozatot szerveztek, melyre még soha nem volt példa. Két Európa Kupa futam kap helyet két olyan sportágban, mely a legnézettebb itthon és a kontinensen – nevezetesen a Superstreet Európa Kupa és a Street Freestyle, azaz stunt Európa Kupa futam.
A technikai sportok szerelmesei keresve sem találhatnának jobb elfoglaltságot, mint a Honda Majálist. Ne feledjétek: Kunmadár hazavár!
A Honda Autós Motoros Majálison ezen kívül 1200 lóerős, épített TopFuel motorok, 700 lóerős, épített, hosszított lengővillás dragok teszik feledhetetlenné a hétvégét, mindenki találhat tehát kedvére való szórakozást. „Kunmadár” nemcsak egyszerű verseny, hanem fesztivál is, így a színpadon lesz hangutánzó művész, Dumaszínházas sztárvendég, délután pedig DENIZ koncerten lazíthat a nagyérdemű.
Részletes programterv.