· 2020. május 14. 12

Honda CB1000R-szépségverseny

Melyik a legszebb?

Olyan díszes társaság gyűlt össze a motorépítő-versenyen, hogy külön honlapot kapott az esemény, ahol több nyelven bemutatják a gépeket, sőt szavazni is lehet rájuk.
A Neo Sports Café modellcsalád zászlóshajójaként ismert Honda CB1000R-t Európa-szerte szívesen választják alapként a motorépítők, ezért úgy döntött a Honda, hogy saját honlapot hoz létre az egyedi CB1000R-eknek, amelyeket a 2019-es, biarritzi Wheel & Waves fesztiválon láthatott elsőként a nagyközönség. A HondaCustoms címen megtekinthető vasak között számos különlegesség található, ilyen például az Africa Twin által inspirált CRF1000 Africa Four, a magával ragadó Monkey Kong és a Freddie Spencer klasszikus CB-it idéző Alfredo.
{{articleGallery[25496].caption}}
Hogy minél egyszerűbb legyen, a honlap használatához, a szavazáshoz, valamint a letöltésekhez nem szükséges regisztrálni, semmilyen személyes adatot megadni – minden szabadon elérhető. Részünkről a vagány Dirt Endurance érdemelné a koronát, de az Africa-CB-t sem dobnánk ki a garázsból... Jó lapozgatást az új honlaphoz, csodaszép gépek – és részletek – várják az épített vasakra nyitott motorosokat.