· 2019. április 5. 6

Honda CRF450L-átépítés

Építsd meg a saját kalandmotorod!

Szeretsz endurózni, de kevesled a puritán terepmotorok időjárás-védelmét és a holmijaidat sem tudod felpakolni a keskeny nyeregre? Akkor egyértelmű, neked találták ki az Adventure Spec új átépítőkészletét.
Az endurós kiegészítőkkel foglalkozó cég ezúttal az egyik legkedveltebb endurót, a Honda CRF450L-t öltöztette új köntösbe, hogy növelje a gép szállítókapacitását, időjárás-védelmét, valamint strapabíróságát.
{{articleGallery[21551].caption}}
Kezdőcsomagjukban nagyobb fejidom, navigációtartó, 12 V-os aljzat, valamint markolatfűtés kapott helyet, amit a tulajdonos kibővíthet a közel fél centi vastag, alumíniumból készült konzolokkal, melyek bukócsőként és csomagrögzítőként is helytállnak. Ez tovább bővíthető a hátsó csomagtartóval, valamint a gyárinál másfélszer nagyobb, egészen pontosan 11,4 literes üzemanyagtartállyal, hogy semmi ne állja útját a végtelen terepezésnek.
{{articleGallery[21549].caption}}
Végül pedig masszív, 4 mm-es alumínium haspáncél teszi teljessé az „öltözetet”, a gyárinál vagányabb és strapabíróbb köntösbe öltöztetve az egy éve megjelent CRF450L-t.