A mindig nagy tömeget vonzó eseményre 2019. július 4. és 7. között kerül sor, mégpedig Egerszalókon, a termálfürdőjéről méltán elhíresült kempingben. Az 1983-ban alapított Gold Wing-klub (hivatalos nevén: Gold Wing European Federation - GWEF) tagjai minden évben hússzor szerveznek márkatalálkozót, valamint ötévente egy központi eseményt. A legutóbbi éppen tavaly, Szlovéniában volt, ahol - stílusosan - 1800 motoros sorakozott fel a világ 26 országából.

honda-gold-wing-talalkozo-2019-20801
A legfiatalabb résztvevő 19, míg a legidősebb 81 éves volt a tavalyi GWEF-találkozón. Egyebek mellett Kuvaitból és Ausztráliából is érkeztek vendégek
A Gold Wing-tulajdonosok a hazai klub honlapján - azon belül is a Találkozó menüpontban - találnak további részleteket a rendezvényről, s ha itt sem lelik a keresett információt, Eleven Lajos klubelnöknél érdeklődhetnek az elevenlajos@gmail.com címen.
honda-gold-wing-talalkozo-2019-20803
1800 Gold Wing a márkaklub tavalyi rendezvényén
Ezúttal is több száz motorost várnak hevesi eseményre, ahová valószínűleg a kontinens minden szegletéből érkeznek vendégek. Mint arról tavaly beszámoltunk, a szlovén összejövetelen is tiszteletüket tették a nagyobb európai klubok, beleértve a finn csapatot is, akik öt motorral, fejenként ötezer (!) kilométert utaztak, hogy részt vegyenek a találkozón.