· Képek: Honda · 2018. január 9. 1

Honda Red Rider Rewards program

Díjazzák a tehetséget

A japán vállalat szívén viseli a motorsport népszerűsítését és az utánpótlás-nevelést, ezért idén is folytatódik sportolókat támogató ösztöndíjprogramjuk.
A Honda amerikai képviselete a napokban jelentette be a 2018-ban folytatódó Red Rider Rewards programjának részleteit. Több mint ötmillió dollár értékű, ösztöndíjnak is nevezhető juttatást bocsátanak rendelkezésre, melyből jut az amatőr és profi szériákban induló krosszosoknak, szuper- és teremkrossz versenyzőknek, flat track pilótáknak és országúti versenyeken induló motorosoknak is. A National Enduro, MotoTrials, American Flat Track, AMA Supercross, AMA Pro Motocross vagy éppen a MotoAmerica csak néhány azon szériák közül, melynek indulóit támogatja a program.
{{articleGallery[16933].caption}}
A lista és a keretösszeg az év során várhatóan bővülni fog, amint bejelentenek esetleges új versenyhelyszíneket és időpontokat. - Nagyon örülünk neki, hogy a CBR, CRF és (Montesa) Cota modelleket szívesen választják a nemzeti sorozatokban induló pilóták. Ennek és a jelentős összegű támogatásnak köszönhetően bízunk benne, hogy a versenyek rajtrácsa és pódiuma is piros színben pompázik majd 2018-ban – mondta a vállalat képviselője.